Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Prskalo

1940. - 2016.

osmrtnica

 Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni,
javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARA (žena Ilije) PRSKALO

U ponedjeljak 19.12.2016.godine u 15.30 sati nakon duže bolesti u 77.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 21.12.2016. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE“- CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi KRISTA DOBROG PASTIRA u Cimu. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:suprug ILIJA; sinovi: MARIJOFIL, IVAN i MILJENKO; kći JELKA; nevjeste: RADICA, DAJANA i MARINA; zet BLAŽ; unučad: IVANA, ANTE, KRISTINA, VJEKOSLAV, ZRINKO, IVAN, MARIN, ANA i LUKA; praunučad; brat RADE s obitelji i obitelji pok. braće: KARLA, DRAGE i RAJKA;
obitelj pok. sestre JELE; obitelji pok. djeverova: BLAŽA i VJEKOSLAVA;  zaove: MARA, JELA i BLAGICA s obiteljima; obitelj pok. zaove DRAGICE;  obitelji: PRSKALO, ČULJAK, KREŠIĆ, GOLEMAC, TOLE, MARIĆ, ŠARAVANJA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/12/2016

error: