Osmrtnica

Mara Zovko - Bubić

kriz_osmrtnicama

1932. - 2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rosbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, svekrva, punica, sestra, baka i prabaka

MARA ZOVKO – BUBIĆ

žena Marijana

u nedjelju 25. travnja 2021. u 07:00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 89-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 26.04.2021. u 16:00 sati ispred gradske mrtvačnice u ŠIROKOM BRIJEGU. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju SAJMIŠTE u ŠIROKOM BRIJEGU. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MARIJAN, sinovi: TONĆO i BRUNO, kćeri: DANICA, MARINA i SMILJA, nevjeste: IVICA i RADICA, zetovi: MATE i MIRKO, obitelj pok. zeta ANTE, braća: IVAN i GOJKO s obiteljima, obitelj pok. braće: MARIJANA i FRANJE, sestre: IVICA, RADICA i JELA s obiteljima, unučad: MARIJA, LUCIJA, MARKO, MARINA, LUKA, KATARINA, ANA, MARKO, MARIJAN, TOMA, MARIJANA, IVAN, FILIP,  LUCIJA, KLARA i MAJA, praunučad, ožalošćene obitelji: ZOVKO, PRIMORAC, VOJKOVIĆ, GRBEŠIĆ, PAVKOVIĆ, SOLDO, ĆAVAR, MANDIĆ i MARUŠIĆ, te ostala mnogobrojna, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/04/2021

error: