Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marica Banović

kriz_osmrtnicama

1950. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MARICA (pok. Anto) BANOVIĆ

u petak 16.04.2021. godine, u 09.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 72. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 18.04.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINA” BUNA. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerke: DRAGICA i SANJA; sin MLADEN; zet SLAVEN, nevjesta IVANA; unučad: ANTO, MIHAEL, ROBERT, STJEPAN, ILIJA, SARAH SOFIA, PETAR, LUKA i FILIP; brat STJEPAN s obitetelji; sestre: DANICA, IVA i TEREZA s obiteljima; djeverovi: SLAVKO i IVAN s obiteljima; zaove: ZORA i DRAGICA s obiteljima; obitelji: BANOVIĆ, GRIZELJ, PULJIĆ, RAGUŽ, MILER, LUKIĆ, RUŽIĆ, WEIS, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/04/2021

error: