Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marija Herceg

Marija Herceg

kriz_osmrtnicama

1928. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

Marija Herceg rođ. Marić ud. Joze-Mrke

blago u Gospodinu preminula u utorak, 21. 07. 2020. god. u 92-oj godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 23. 07. 2020. god. u 18.00 sati na mjesnom groblju «KOSOVA GORICA» na HUMCU, gdje će biti i pokop. Obitelj prima izraze sućuti od 17.00 sati ispred kapelice u groblju.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: ZVONKO i ANTE-Čmrlje, nevjeste: ANA i ROSA, zet ZDRAVKO, unučad: MARIN s obitelji, MARIJANA s obitelji, JOSIPA s obitelji, BRUNO s obitelji, IVANKA s obitelji, MARIJA s obitelji, TONI, JOSIP s obitelji, SANDRA s obitelji, HRVOJE i MATEJ, obitelj pok. sestara: LJILJE i DOBROSLAVE, obitelj pok. djevera PAVE, obitelj pok. zaove ANUŠE,te obitelji: HERCEG, MARIĆ, BILIĆ, ŠIMIĆ, MUCIĆ, PRIMORAC, GRBAVAC, DODIG, ILIĆ, SIVRIĆ, KRALJEVIĆ, TOLJ, SRŠEN i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/07/2020

error: