Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Marić

kriz_osmrtnicama

1950.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi: suprug, otac, djed, svekar, punac, brat, stric, ujac…

MARINKO MARIĆ
blago u Gospodinu preminuo 02.06.2022. u 72-oj godini života. Pokop će se obaviti 04.06.2022. (subota) u 18.00 sati na groblju ,,Ilijino Brdo u Rastovači – Posušje. Izraze sućuti obitelj prima od 17.00 sati u mrtvačnici na groblju ,,Ilijino Brdo.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Danijela, sinovi: Josip, Ivica, Danijel, Stjepan, Petar i Mario, kćeri: Anka, Marija, Ivana, Draga, Josipa i Kristina, nevjeste: Zdravka i Danijela, zetovi: Mario, Mario, Tomislav i Josip, unučad: Petra, Antonija, Ana Marija, Lucija, Marko, Helena, Ruža, Dominik, Jelena, Nikola, Patrik, Tin, Ivona, Jakov, Marta, Mateo i Filip, brat Nediljko, obitelj pok. brata Mire, sestre: Kata, Dragica i Danica s obiteljima, obitelji: Marić, Bešlić, Čutura, Jukić, Duspara, Soldo, Bašić, Ramljak, Kvesić, Alilović, Jurišić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/06/2022

error: