Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marko Palac

Marko Palac

kriz_osmrtnicama

1940. - 2020.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv. 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, djed, brat...

Marko Palac

u ponedjeljak 31. kolovoza 2020. god. u svojoj 81. godini života, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u srijedu 2. rujna 2020. god. u 17 sati ispred mrtvačnice GRUDE. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju KRSTINA-DRAGIĆINA.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga Luca; sinovi: Karlo i Tonije (Toni); kći Dijana; nevjeste: Božena i Marina; zet Milan; unučad: Ivana, Ante, Marko, Kata, Martina, Drago, Josip i Stipe; brat Rudo s obitelji; obitelj pok. brata Gojka; sestre: č.s. Maksimilijana te Vinka, Slava i Katica s obiteljima; obitelji pok. sestara Drine, Ive, Mile i Zdravke; šura Srećko s obitelji; svastike: Dragica i Bosiljka s obiteljima; obitelji: Palac, Šimić, Zadro, Tomić, Pralas, Stojanović, Pezer i Vukoja te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/08/2020

error: