Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mate Sušac

kriz_osmrtnicama

1936. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MATE (pok. Grge) SUŠAC

u ponedjeljak 30.11.2020. godine u 13.30 sati nakon kraće bolesti u 85. godini života, primivši sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 02.12.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga VERONIKA; sinovi: NIKICA i TONI; nevjeste: ZDRAVKA, MARINA i STANA; unučad: GORAN, JELENA i MATEO; praunučad: AGATA i JOSIP; sestra MATIJA; obitelj pok. brata BOŽE; obitelj pok. sestre MARE; svastika VESNA s obitelji; obitelji: SUŠAC, BLAŽEVIĆ, JURIĆ, ĆAVAR, ČILIĆ, MARIJANOVIĆ, ĆUBELA, KOŽUL, MIHALJEVIĆ, VASIČEK, ROZIĆ, MILIČEVIĆ, KOZINA, NIŽIĆ i LETO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/11/2020

error: