Osmrtnica

Matija Planinić

1919. - 2014.

osmrtnica

Tužnim srcem i s boli u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 11. lipnja 2014. godine u 22 sata nakon kraće bolesti u svojoj 95. godini života blago u Gospodinu preminula

MATIJA PLANINIĆ
(ud. Šimuna)
1919. – 2014.

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak, 13. lipnja 2014. godine u 17 sati ispred mrtvačnice u Krehin Gracu. Pokop će se obaviti na groblju u Krehin Gracu. Obitelj prima sućut jedan sat prije pokopa u mrtvačnici.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin Bariša, kći Gordana, nevjesta Nada, zet Zvonko, brat Žarko s obitelji, obitelj pok. brata Joze, obitelj pok. sestre Drage, zaove Matija i Jela s obiteljima, obitelj pok. zaove Šime, unučad Goran i Josip s obiteljima, Žana, Šima, Antea i Josipa, praunučad Marko, Iva i Petra, te obitelji Planinić, Marijanović, Polunić, Soldo, Crnjac, Karačić, Erić, Mijatović, Miljko i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/06/2014

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!