Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Matija Šego

Matija Šego

kriz_osmrtnicama

1939. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 10. listopada 2020. g. u 2,00 sata nakon kraće bolesti u svojoj 82-oj godini života blago u Gospodinu preminula

Matija (ud. Andrije) Šego

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u nedjelju 11. listopada 2020. g. u 14,00 sati ispred kapelice u groblju Brzomelj u Bijakovićima. Pokop će se obaviti u groblju Brzomelj u Bijakovićima, Čitluk. Posmrtni ostaci drage nam pokojnice bit će izloženi u kapelici jedan sat prije početka ispraćaja.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: IVAN i fra MIRO; kćeri: LJILJA i DRAGICA; nevjesta IVANA; zetovi: MILENKO i SLAVKO; unučad: ANDRIJA, ANA-MARIJA, MATEJ, STIPE, MARIJANA, KARLO, MATEA, ANDREA i MIRO; sestra ANĐA s obitelji; obitelj pok. brata ANTE; obitelji pok. sestara: LJUBICE, ŠIME, RUŽE i STANE; djever STIPE s obitelji; obitelj pok. djevera JOZE; zaove: NADA, RUŽA i LJILJA s obiteljima; obitelj pok. zaove IVE; te obitelji: ŠEGO, KOZINA, KORDIĆ, MILIĆEVIĆ, PAVLOVIĆ, BRKIĆ, BULIĆ, SOLDO, VASILJ, SIVRIĆ, JOVANOVIĆ, VIDOVIĆ, JOVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/10/2020

error: