Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Miho Marković

kriz_osmrtnicama

1941. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: otac, brat, djed i stric

MIHO MARKOVIĆ pok. JOZE

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u utorak 09.11.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 81-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u četvrtak 11.11.2021. godine u rimokatoličkom groblju TRGOVIŠTE-PRENJ u 15.30 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 15.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni: kćerke: ŽELJKA i MIRELA; zetovi: BERISLAV i ZORAN; unučad: ANDREJ, NIKOLA, IVAN, PETAR i BARBARA ; brat ILIJA s obitelji; sestra MARA s obitelji; bratići: JOZO, NIKICA, ŽELJKO, ZLATAN, LJUBA, DRAGA i DOREA s obiteljima; obitelj pok. bratične ANKICE; DRAGANA KREŠIĆ s obitelji; rođak TOMO MARKOVIĆ s obitelji. Ožalošćene obitelji: Marković, Zirdum, Milanović, Stanković, Krešić, Kordić, Soliman, Puljić, Bošković, Pavlović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/11/2021

error: