Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mijo Milićević - Miško

kriz_osmrtnicama

1941.-2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završio naš dragi i nikad prežaljeni

MIJO MILIĆEVIĆ (Miško)

nakon duže bolesti blago u Gospodinu preminuo u petak 10. prosinca 2021. godine u 80-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju Glavica u Otoku, nedjelja 12. prosinca 2021. godine u 14 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 13 sati.
Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:

supruga MILA, sin BOŽO, kćeri: JASNA, SNJEŽANA i MARIJANA, zetovi: ILIJA, MARKAN i FRANJO, nevjesta ZORICA, unučad: VESNA, DRAGO, IVAN, ANTE, ANĐELA, BERNARDA, MARTINA, MLADEN, BORIS, MIHAEL, MARTIN, BOŽANA i IVANA, brat JOZO s obitelji, sestra BLAGICA s obitelji, obitelji pok. braće: SLAVKA, VLATKA i ANTE, obitelji pok. sestara: ANICE, KATICE i DRAGICE, obitelj pok. šure NIKOLE i svastike JANJE, obitelji: MILIĆEVIĆ, ZOVAK, ČUVALO, PETROVIĆ, MIŠETIĆ, PULJIĆ, BOTO, TOKIĆ, GRBAVAC i MILETIĆ te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/12/2021

error: