Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mila Bandić ud. Tomislava

kriz_osmrtnicama

1959.-2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završila naša draga i nikad prežaljena

MILA BANDIĆ ud. Tomislava

nakon kratke i teške bolesti blago u Gospodinu preminula u četvrtak 25. studenog 2021. godine u 62-oj godini života. Sprovodni obred će se obaviti na u mrtvačnici na groblju u Donjem Proboju, subota 27. studenog 2021. godine u 14 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju u Donjem Proboju od 13 sati. Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.
Pokop će se obaviti na groblju Krstine u Dragićini (Grude).

OŽALOŠĆENI:

kćer EDITA, sin DANIJEL, brat IVAN, sestre: JASMINKA i SONJA, djever BLAGO s obitelji, obitelji pok. stričeva: JOZE, STOJANA i BRANKA, tetke: MILA i STANA s obiteljima, obitelji pok. tetaka: BISERKE i ANE, ujak MILE s obitelji, obitelj pok. zaove LJUBE, obitelji: BANDIĆ, ZLOPAŠA, PRSKALO, ALILOVIĆ, HERCEG, ŠARAVANJA, GLAVAŠ, ĆUBELA i ZORIĆ te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/11/2021

error: