Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

mila zeljko osmrtnica

Mila Zeljko

kriz_osmrtnicama

1936. - 2020.

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka, strina, baka i prabaka

Mila Zeljko udova Stanka

U subotu 20. lipnja 2020. u 11 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 84-oj godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kre─çe u ponedjeljak 22.06.2020. u 17 sati ispred GRADSKE MRTVA─îNICE u ┼áirokom Brijegu. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 16 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju SAJMI┼áTE u ┼áirokom Brijegu. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
sin MARIN, k─çeri ZDENKA i MIRELA, nevjesta TON─ćIKA, zetovi BRUNO, SLAVKO i STJEPAN, unu─Źad STANKO, JURE, MARKO, ANTONIO s obiteljima, SANJA, ANTONIO, NIKOLINA, LUKA i KARLA, sestre ZDENKA s obitelji, i NEVENKA, obitelj pok. sestre VINKE, djever MARINKO s obitelji, obitelji pok. djeverova FERDE, BO┼ŻE i MILE, obitelji pok. zaova MARE i RADICE, obitelji ZELJKO, MANDI─ć, ZELENIKA, IVANKOVI─ć, KVESI─ć, MUSA, KARA─îI─ć, ARE┼ŻINA, SABLJO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/06/2020

error: