Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milica - Mira Čuljak osmrtnica

Milica - Mira Čuljak

kriz_osmrtnicama

1941. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Milica - Mira (ud. Radoslava) Čuljak

u nedjelju 21.06.2020. godine u 12.00 sati nakon kraće bolesti u 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 23.06.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: DRAŽAN i DARKO; nevjesta ZORANA; unučad: LUKA, ANTEA, TIA i BRUNA;
sestre: OLGA i LJILJANA sa obiteljima; braća: GORAN i DRAGAN sa obiteljima; zaova: IVANKA s obitelji; obitelj pok.braće: RUDE, ANTE-Tonće i ZDENKA-Đenđe ; obitelj pok.stričeva: ILIJE i MILE; obitelji pok.tetaka: MATIJE, MILICE i ZORE; obitelj pok.djevara ANTE; obitelji: ČULJAK, PEHAR, PALAMETA, RAČIĆ, ČOVIĆ, POŠKOVIĆ, CVITANOVIĆ, VULETIĆ, EREŠ, ROGULJIĆ, HADŽIOMEROVIĆ, DOKO, PRANJIĆ, GABRIĆ, CIGIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/06/2020

error: