Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Mirjam Grabovac

kriz_osmrtnicama

1965.-2021.

Samo će na Nebu sve biti lijepo kao proljeće, ugodno poput jeseni i puno ljubavi poput ljeta…” – Sveti Padre Pio S tugom i vjerom u vječni život javljamo rodbini i prijateljima da je naša

MIRJAM  (Berislava) GRABOVAC

dana 11. studenog 2021. godine u 6.45 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 57-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 17. studenog 2021. godine ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru u 14:00 sati. Obitelj prima sućut od 13:15 sati. Pokop će se obaviti na Rimokatoličkom groblju Šoinovac u Mostaru. Sveta Misa zadušnica će se služiti isti dan nakon pokopa u Katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Ožalošćeni: sestra Marija, braća: Josip i Tomislav-Duje, nevjeste: Božana i Linda, nećaci: Filip, Ninoslav i Tin, nećakinje: Rita, Judita i Mirta, tetka Emilija Kovačić sa obitelji, strina Jelena sa obitelji, naša Dora Bocak, obitelji: Grabovac, Božić, Kuzmanić, Kovačić, Radovanović, Falak, Vrljić te ostala rodbina i dragi ljudi koji su je voljeli.
Obitelj moli za tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/11/2021

error: