Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Mirjana Grguri─ç

1952. - 2019.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

MIRJANA GRGURI─ć – MIRA
supruga Velje

u petak 11. sije─Źnja 2019. god. u svojoj 67-oj godini ┼żivota, u 21,00 sat nakon kra─çe bolesti blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u nedjelju 13. sije─Źnja 2019. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac u 15,00 sati. Obitelj prima su─çuti u mrtva─Źnici od 14,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop. Pokop ─çe se obaviti na groblju Sajmi┼íte – ┼á. Brijeg.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: suprug VLADIMIR-VELJO, k─çeri: VANDA i JADRANKA, nevjesta JELENA, zetovi: KRE┼áIMIR i DRA┼ŻEN, unu─Źad: VIKTOR, LUKA, IVAN, ┼ŻIVKO, GIANNA i VANDA, sestre: ZLATA i ANKA s obiteljima, bra─ça: FRANO i ANTE s obiteljima i ZLATKO, djeverovi: ┼ŻARE i ┼ŻELJKO s obiteljima, obitelji: GRGURI─ć, NOVAK, NALETILI─ć, LEKO, LOVRI─ć, VUKOJA, MANDI─ć, ─ćU┼ŻE, MARKANOVI─ć, ─ćORLUKA, ─ćAVAR, IVANKOVI─ć, LASTA, CVITKOVI─ć i MARTI─ć te ostala rodbina, kumovi i prijatelji. 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/01/2019

error: