Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mirjana Puce

kriz_osmrtnicama

1973.-2021.

Ja sam uskrsnuće i život tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će (IV 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je dana 25. studenog 2021. u 15,00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 48-oj godini blago u Gospodinu preminula

MIRJANA PUCE žena Maria
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u subotu 27. studenog 2021. u 14,00 sati ispred mrtvačnice u Gornjoj Jasenici. Obitelj prima sućut od 13,15 sati u mrtvačnici, Pokop će se obaviti u groblju u Gornjoj Jasenici. Sveta misa zadušnica će se služiti nakon ukopa u crkvi u Jasenici.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!
OŽALOŠĆENI: suprug MARIO; sinovi: FILIP, FRANKO i ANTE; majka VESELKA; braća: ANTE, DRAGO, MILAN, VLADO i MARINKO s obiteljima; sestra ANKA s obitelji; djever MILE s obitelji, obitelj pok. djevera ZORANA; zaova MARIJA-MAŠA i BRANKA s obiteljima; ujak MATIŠA s obitelji; obitelj pok. strica STOJKE; tetke: LJUBICA, JELA i JANJA s obiteljima; obitelj pok. tetaka: MIĆE i IVE; te obitelji: PUCE, MUSA, ČOLAK, BANDIĆ, KORDIĆ, TOLE, KARAČIĆ, ŠARAVANJA, RAVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/11/2021

error: