Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

miro_bevanda

Miro Bevanda

kriz_osmrtnicama

1942. - 2020.

„Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će.“ S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi suprug, otac, punac i djed

Miro (pok. Marka) Bevanda

u srijedu 02.09.2020. godine, u 06.00 sati, nakon kraće i teške bolesti u 77. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 04.09.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga DRAGICA; kćeri: MARIJANA, MIRJANA i DRAGANA; zetovi: FREDRIK, TOMISLAV i MARKO; unučad: BORIS, EMANUEL, MARIJA i DAVID; obitelji pok.braće: MILE, MATE i PERE; obitelji pok.sestara MILKE i MATIJE; šure: DRAGUTIN, NEDELJKO i IVAN s obiteljima; obitelj pok.šure ANĐELKA; svastika MILKA s obitelji; obitelji pok.svastika: MATIJE i BOŽICE; obitelji: BEVANDA, MARIĆ, CARLSTEN, POKORIĆ, KRALJEVIĆ, ANDERSSON, MARINOVIĆ, ZOVKO, PAUNOVSKI, TERZIĆ, TALIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/09/2020

error: