Osmrtnica

Miroslav Rotim

1954. - 2018.

osmrtnica

  Tužnim srcem i s bolom u duši obavještavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi

MIROSLAV (pok.Ilije) ROTIM

u utorak 18. prosinca 2018. godine u 65-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u petak 21. prosinca 2018. godine u 13.00 sati
ispred Gradske mrtvačnice Bijeli brijeg u Mostaru. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 12:15 sati. Pogreb će se obaviti na Novom groblju – Polje u Gornjem Gracu. Sveta misa zadušnica služit će se uz pogreb.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
Supruga STANA, sin VLATKO s ANJOM, brat IVICA, sestra ANKICA, nećaci: DARIO, DANIELA, NIKOLA i MATIJA, nevjesta MAJA, zet DRAGAN, punica KATA, stric FRANJO s obitelji, obitelj pok. strica MARINKA, tetke: DANICA, ZDRAVKA, LJILJA, DRAGA i DRAGICA s obiteljima, obitelj pok ujaka MARKA, IVANA i MILENKA, obitelj pok tetaka: DRAGICE, DANICE, MARE i JANJE, svastika MILA s obitelji, šure: IVAN, VELIMIR i MLADEN s obiteljima, te obitelji: ROTIM, MARIĆ, MARINOVIĆ, GAGRO, ČULJAK, PRSKALO, ĆUK, ĆUŽE, ČIVGIN, KOPILAŠ, SKOKO, BOŠNJAK, KOLOVRAT, ŠUNJIĆ, MARTINOVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

18/12/2018