Osmrtnica

mladen grbavac

Mladen Grbavac

kriz_osmrtnicama

1958. - 2020 .

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Mladen Grbavac pok. Ante

iznenada preminuo u subotu, 01. kolovoza 2020. godine u 62-oj godini života. Sprovodni obred i sveta misa bit će u utorak, 04. kolovoza 2020. godine u 18.00 sati u crkvi SV. IVANA KRSTITELJA u GRABU, Ljubuški. Obitelj prima izraze sućuti od 17.00 sati u crkvi u GRABU. Njegovi zemni ostaci bit će pokopani na mjesnom groblju ”SINAC“ u GRABU. Zbog novonastale situacije molimo da sućut izrazite bez rukovanja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga MILA, sinovi: MARIO i ANTONIO, kćeri: ANA i SANJA, nevjesta PAVICA, zetovi: IVAN i MIRO, unučad: LARA, PETRA, MATEJ, IVA i BRUNA, braća: STOJAN, ZVONKO, KREŠO i MIRKO s obiteljima, sestre: IVA s obitelji, KOVILJKA i STUDENKA s obitelji, šura MIRKO s obitelji, obitelj pok. šure MIJE, svastike: VESA s obitelji i LJILJA s obitelji, te obitelji: GRBAVAC, HERCEG, NUIĆ, ČERKEZ, PERKOVIĆ, MAJIĆ, VUKOVIĆ, PERIĆ, MARINOVIĆ, TOLJ, BAJTO i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/08/2020

error: