Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

mladen_hrkac_birindija

Mladen Hrkać - Birinđija

kriz_osmrtnicama

1953. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernicima život mijenja, a ne oduzima. Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac i brat

Mladen Hrkać - Birinđija

preminuo u srijedu 23.09.2020. u 10:00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 67-oj godini života primivši Sakrament umirućih. Posmrtna povorka kreće u četvrtak 24.09.2020. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Dobrkovići kod crkve. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ANKICA, sin IVAN, kćeri ANJA i RUŽA, zet JOSIP, nevjesta MARIJA, unučad ANĐELA, LUCIJA, PETAR, MIHAELA i SOFIJA, sestre OLGICA i JANJA s obitelji, obitelj pok. brata IVANA, brat ZLATAN s obitelji, šure STANKO i SLOBODAN-DODO s obiteljima, svastike MILJENA i MARINA s obiteljima, obitelji HRKAĆ, BREKALO, MARIJANOVIĆ, LOVRIĆ, MIKULIĆ, STOJADINOVIĆ, ZADRO, SOLDO, GALIĆ, KARAČIĆ, GRBEŠIĆ, JELIĆ, MANDIĆ, GAŠPAR te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/09/2020

error: