Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Nada Čuljak

kriz_osmrtnicama

1959.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga mama, sestra, baka, prabaka, svekrva, punica i tetka

NADA (žena Vlade) ČULJAK
u ponedjeljak, 28.03.2022, nakon kraće bolesti u svojoj 63. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 29.03.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MUŠALUK” Donji Gradac. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug VLADO; sin DENIS; kći SILVANA; unučad: MARKO, LANA i MATEO; brat BRANKO s obitelji; djeverovi: TONĆO, MILENKO, SLAVENKO i MIRKO s obitelji; zaove: ŽELJKA i MILKA s obitelji; obitelji pok. djeverova: DANE, MARKA i ŽARKA; obitelj pok. zaove DRAGE; tetke: DRAGICA i ANKA s obitelji; obitelji: ČULJAK, ĆORIĆ, ĆOSIĆ, ZOVKO, KNEZOVIĆ, SAMARDŽIJA, MIŠIĆ, VRANČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/03/2022

error: