Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

nada_pandzic

Nada Pandžić

kriz_osmrtnicama

1955. - 2020.

Prožima nas nada u uskrsnuće, jer one koje ovdje izgubismo tamo ćemo opet vidjeti. Gospodin posjeduje snagu da lakše probudi mrtve nego što mi možemo probuditi usnule. (Sv. Braulion) Zahvalni za dar njezinog života i za ljubav i dobrotu koju smo od nje i po njoj primili, javljamo da je naša draga

Nada Pandžić žena Tomislava

blago u Gospodinu preminula iznenadnom smrću 17. rujna 2020. u 66. godini života. Sprovod drage nam pokojnice bit će u srijedu 23. rujna 2020. u 16.00 sati ispred mrtvačnice BARTULUŠA – DRINOVCI. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju BARTULUŠA – DRINOVCI, Grude. Obitelj prima sućut od 14:30 u mrtvačnici.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug TOMISLAV, sinovi: IVICA i DRAGAN-ĐINA, kćer JULIJANA, zet STJEPAN-BUCO, nevjeste: MARIJA i JOSIPA, brat MILORAD RADALJ s obitelji, sestra SENKA TOMAS s obitelji, zaove: RUŽA PANDŽIĆ i MILA ZUBAC s obitelji, obitelj pok. zaove ZDENKE, obitelj pok. djevera RADOSLAVA, unučad: MARTINA, PAULA, LANA, JULIJA, TAMARA, ANA, LAURA i MARIJA, te ožalošćene obitelji: GRUBIŠIĆ, ROGIĆ, PANDŽIĆ, ČEVIZOVIĆ, SPAJIĆ, ELJUGA, RADALJ, GLAVAŠ, MILOŠ, LANDEKA, LEVENTIĆ i MEDVED te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/09/2020

error: