Osmrtnica

Nedjeljko Šunjić

Nedjeljko Šunjić

kriz_osmrtnicama

1951. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Nedjeljko (sin Nikole) Šunjić

u subotu 26.09.2020. godine u 02.10 sati, nakon duge i teške bolesti u svojoj 70. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 27.09.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice “BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju “ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. Petra i Pavla – Mostar. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ZDENKA; sinovi: ROMEO, MARIO i DARIO; kćerka MARIJANA; otac NIKOLA; nevjeste: ANGELINA-NINA, ROMANA i MONIKA; unučad: ANA, ANDREA, MARIN, MAGDALENA, LUNA, DORA i NIKOLA; praunučad: BENJAMIN, HANA i ENA; brat GORAN s obitelji; sestra ZAGORKA-BRANKA s obitelji; šure: BOŽO, KARLO, MLADEN, SLAVKO i VLADO s obiteljima; svastike: DRAGICA, LJUBICA, VINKA, BRANKA i SLAVA s obiteljima; obitelj pok. svastike NADE; stric MARKO s obitelji; obitelji: ŠUNJIĆ, IVANKOVIĆ, JURČIĆ, RAIČ, BOŠNJAK, PUCE, ŠUNJE, BOKŠIĆ, VUKOJA, TADIĆ, KATURA, GRUBIŠIĆ, BILIĆ, BARTEL, DŽIDIĆ, ŠIMOVIĆ, BULIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

26/09/2020

error: