Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Paula Puljić

kriz_osmrtnicama

1943.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

PAULA PULJIĆ – rođ. Soldo

u petak 22.10.2021. godine u 06.30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju 24.10.2021. godine u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE” Buna. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u kapelici groblja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug VINKO; sin STANKO; kćeri: MLADENKA, SLAVICA i MARIJANA; nevjesta MLADENKA; zetovi: IVAN , DAMIR i MARIO; unučad: MATEO, KRISTIAN, JOSIP, VIKTOR, MATEO, MIA, ANDREA i TIM; brat DRAGO s obitelji; obitelj pok.braće: ANDRIJE i FABIJANA; djever NIKO s obitelji; zaove: ILKA, BOJA i MARINA s obitelji; obitelj pok.djevera MARKA; rodica IVA s obitelji; obitelji: PULJIĆ, SOLDO, BOŠNJAK, JOZIĆ, BLAŽEVIĆ, ANTUNOVIĆ, VUKIĆ, BUNOZA, JARAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/10/2021

error: