Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Pavo Karačić

kriz_osmrtnicama

1941.-2022.

Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će…
S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

PAVO KARAČIĆ
U nedjelju 20. veljače 2022. godine u 15.00 sati nakon duže bolesti u 81. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 22. veljače 2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen po dolasku na Rimokatoličkom groblju „KARAČIĆA GROBLJE”-Gornji Crnač. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga SLAVKA; sinovi: ŽELJKO i DAMIR; nevjete: RENATA i MIRJANA; unučad: PETRA, MATEO, LUKA i ANA; braća: IVAN, FRANO i ANĐELKO s obiteljima; sestre: BRANKA i IVANKA s obiteljima; obitelji pok. sestara : ANKE i ZORE; šure: FERDO, BLAGO i GRGO s obiteljima; obitelj pok. šure VLADE; svastike: LUCA i KATA s obiteljima; obitelji: KARAČIĆ, BOŠNJAK, JURILJ, ZOVKO, SOLDO, KUKULIĆ, SOPTA i GALIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/02/2022

error: