Osmrtnica

Pero Bojčić

Pero Bojčić

kriz_osmrtnicama

1931. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 08. listopada 2020. u 16,00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 90-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

Pero Bojčić

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u subotu 10. listopada 2020. g. u 15,00 sati ispred mrtvačnice u G. Blatnici. Pokop će se obaviti u Novom groblju u G. Blatnici. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika bit će izloženi u mrtvačnici jedan sat prije početka ispraćaja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: ŽARKO, MIROSLAV-MIŠO i IVO; kćeri: OLGICA, JANJA, MLADENKA i SLAVICA; obitelj pok. kćeri ZDENKE; nevjeste: TONKA, RUŽICA i DIJANA; zetovi: MIRO, ANTE, ZORAN i TOMO; brat ŽARKO s obitelji; obitelji pok. braće: MARTINA i MIRKA; obitelj pok. sestre RUŽE; šura ILIJA s obitelji; obitelj pok. šure ANTE; svastika JELKA s obitelji; unučad i praunučad; te obitelji: BOJČIĆ, MARIJANOVIĆ, ZELENIKA, PEKO, SOLDO, ROZIĆ, GAGRO, VUČIĆ, ČULE, BRKIĆ, ZOVKO, ĆORIĆ, BAGO, KRTALIĆ, BULIĆ, JERKOVIĆ, ČIČKOVIĆ, GAVRILICA i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

09/10/2020

error: