Osmrtnica

pero mandic

Pero Mandić

kriz_osmrtnicama

1954. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Pero (pok. Mate) Mandić

u srijedu 26.08.2020. godine u 08.00 sati, iznenada u svojoj 66. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen 27.08.2020. godine u 17.00 sati na  Rimokatoličkom groblju „SAJMIŠTE“ – Kruševo. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.00 sati u mrtvačnici „SAJMIŠTE“ – Kruševo.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga RUŽICA; sin MARKO; kćerka ANĐELA; nevjesta DANIJELA; zet TOMO; unuci: PETRA, KATJA, MIHAEL i NIKA; braća: IVAN i DAMIR s obiteljima, MILENKO i SLAVKO: obitelj pok. brat MLADENA; šure: PERO, MILENKO, TONĆO-ANTO i VLADO s obiteljima; ujna MILEVA s obitelji; svastike: SLAVICA, NADA, ANKICA, JELA i MARICA s obiteljima; obitelji: MANDIĆ, PERKOVIĆ, KRIŠTO, ŠEGO, ZOVKO, GRUBEŠIĆ, ROZIĆ, MARIJANOVIĆ, ZUBAC, TOMIĆ, BARBARIĆ, ANIĆ, MILIĆEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

26/08/2020

error: