Osmrtnica

Petar Krndelj

kriz_osmrtnicama

1960. - 2021.

Tužnim srcem i bolom  u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 10. siječnja 2021. g. u 22,00 sata iznenada u svojoj 61-oj godini života blago u Gospodinu preminuo


PETAR KRNDELJ sin Ivana

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u utorak 12. siječnja 2021. g. u 14,00 sati ispred kapelice u Božića groblju u Blizancima. Pokop će se obaviti u Božića groblju u Blizancima. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika bit će izloženi u kapelici od 13,00 sati.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga JULIJANA; sin GORAN; kći IVANA; otac IVAN; majka ANICA; nevjesta ANDRIJANA; unučad: ANAMARIJA i LUKA; brat MIROSLAV s obitelji; sestre: JANJA, LJILJA i MARIJA s obiteljima; obitelj pok. strica ANTE; ujak JURE s obitelji; obitelj pok. ujaka SLAVKA; tetka OLGA s obitelji; obitelji pok. tetaka: ANKE, LJERKE i JELE; šure: MARTIN, MARINKO i MILJENKO s obitelji; svastike: ZDENKA, LJILJA i MILIJANA s obiteljima; te obitelji: KRNDELJ, MIJATOVIĆ, GLIBIĆ, BEUS, PUTICA, RASPUDIĆ, PEHAR, LJOLJE, VIDAČAK, MRŠIĆ, MARUŠIĆ, PRIMORAC, BARBARIĆ, PULJIĆ, GAKIĆ, BUNTIĆ i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi.
Molimo tihu sućut bez vrećica i cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!