Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Rade Herceg

kriz_osmrtnicama

1953. - 2021.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima!”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,25). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

RADE HERCEG pok. ANTE

nakon kraće bolesti preminuo u utorak, 30.11.2021.god .u 69-oj godini života. Sprovodni obred počinje u srijedu, 01.12.2021.god. u 15:00 sati na Novom groblju u PROLOGU. Obitelj prima izraze sućuti od 14:00 sati u crkvi na groblju. Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI: supruga BISERKA, sin ANTONIO, kćeri: MAJA i MARTINA, nevjesta IVANA, zetovi: BOŽIDAR i DARIJO, unučad: FRANJO, ANTE, VERONIKA, KATARINA, MIHAEL, NIKOLA, JOSIP, ANTE, ANA i RITA , brat STJEPAN, sestre: FILA i MILA s obiteljima, obitelj pok. brata BRANKA, obitelj pok. sestre ANICE, šura STJEPAN s obitelji, svastika MARICA s obitelji, obitelj pok. šure IVANA, te obitelji: HERCEG, JURINJAK, DUGANDŽIĆ, KOROMAN, NUJIĆ, POSAVEC i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/11/2021

error: