Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Radica Marinović Osmrtnica

Radica Marinović

kriz_osmrtnicama

1944. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Radica (pok. Luke) Marinović

u četvrtak 02.07.2020. godine u 09.15 sati nakon duge i teške bolesti u 76. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 04.07.2020. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug STANKO; sinovi: ŽELJKO i MARIO; kćerka MIRJANA; nevjeste: TATJANA i IVANA; zet MIROSLAV; unučad: ANTHONY, DORIAN, JOSIP, MARKO, MATEJA, MIA, ANTE, GABRIJEL i MIHAEL; braća: MARIJAN, NIKOLA i VESELKO s obiteljima; sestre: DRAGA i IVICA s obiteljima i ZDRAVKA; zaova ANTONIJA s obitelji; obitelj pok.djevera JURE; obitelji: MARINOVIĆ, MARIĆ, STIPANOVIĆ, KREŠIĆ, DREŽNJAK, GALIĆ, ORLOVIĆ, SLEPČEVIĆ, RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/07/2020

error: