Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ruža Kvesić

kriz_osmrtnicama

1937.-2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, strina, tetka

RUŽA KVESIĆ
udova Joze

U petak 22. listopada 2021. u 8:00 sati nakon kraće bolesti, u svojoj 85-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u nedjelju 24. listopada 2021. u 14:00 sati iz mrtvačnice u Ljubotićima. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Karača u Ljubotićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi ANĐELKO i DRAŽENKO, kćeri VERICA, LJILJA i MIRJANA, nevjeste ZDENKA i ANELA, zetovi DARKO i BRANKO, unučad IVANA, DANKO, MARKO, ANA, TEA, ANTONIO, MATTHIAS, DAVID i KARLO te praunučad, obitelji pok. braće FRANE, DRAGE i RADE, obitelji pok. djeverova FRANE i BRANKA, obitelji: KVESIĆ, ŠAKOTA, KALLINA, ČANIĆ, KOPILAŠ, REZIĆ, BLEKO, KRIVAČ, MANDIĆ, ŠKROBO, PRIMORAC, GRBEŠIĆ te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/10/2021

error: