Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ruža Mustapić

kriz_osmrtnicama

1932.-2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

RUŽA (udova Žarka) MUSTAPIĆ

u utorak 27.07.2021. godine, u 13.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 28.07.2021. godine u 18.00 sati ispred mrtvačnice „LJUTI DOLAC”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „KRALJEVINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.00 sati u mrtvačnici u Ljutom Docu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DRAŽAN; kćeri: DRINKA, MANDA, MIRA i ZDRAVKA; nevjesta VIŠNJA; zetovi: ZDRAVKO, LOVRE i ŽELJKO; unučad: EMILIJA, MARIJA, JURE, IVAN, LUKA, DALIBOR, VELIMIR, SARA, LUKA, SEVERIN, SANJA, OLIVER, JELENA, JOSIP i STIPE i praunučad; brat ILIJA s obitelji; sestre: IVICA i STANA s obiteljima; obitelji pok. braće: PERE, ZDRAVKA i FRANE; obitelji: MUSTAPIĆ, LASIĆ, PERKOVIĆ, ĆULIĆ, ZOVKO, CVITKOVIĆ, PUŠIĆ, ČALE, KREZIĆ, TOLE, ĐOLO, MARIJANOVIĆ i ČOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/07/2021

error: