Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ruža-Ruška Marić

kriz_osmrtnicama

1940. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni,javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

 

RUŽA – RUŠKA (udova Žarka) MARIĆ

– ĆITIROVA –

 

U četvrtak 11.03.2021. godine u 13.15 sati nakon kraće bolesti u 81. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 13.03.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM“-GORANCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

 

OŽALOŠĆENI: kćeri: MARINKA, MIRJANA i VESNA; zetovi: GORAN, IVAN i DOMAGOJ; unučad: GORANA, JOSIP, MARKO, TOMO, ANA i MARIJA s obiteljima, GORAN, LUCIJA i JOSIPA; praunučad: JURE, ILIJA, NOA, LUCIJA, EVA, ŽARKO, JAKOV, JOSIP i STIPE; obitelj pok. brata IĆE; obitelji pok. djeverova: ANTE i IKANA; zaova MARA s obitelji; obitelj pok. zaove ANKE; obitelji: MARIĆ, MIHIĆ, LOVRIĆ, BOŠNJAK, MILIĆEVIĆ, ČOVIĆ-STANIĆ i LJUBIĆ te ostala mnogobrojna rodbinai prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/03/2021

error: