Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavenka Šunjić

kriz_osmrtnicama

1948. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad zaboravljena majka, baka, sestra, punica i tetka

SLAVENKA (udova Vlatka) ŠUNJIĆ

U subotu 09. siječnja 2021. godine u 11.00 sati nakon kratke i teške bolesti u73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 11. siječnja 2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”-POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: HRVOJE i MILENKO; kći DANIJELA; unuci: MAJKL i NIKOLAS; zet MARIO ZUROVAC; braća: SLAVKO i SLAĐAN s obiteljima; obitelj pok. djevera MILENKA ŠUNJIĆA; zaova JULIJA KUZMAN s obitelji; obitelji: ŠUNJIĆ, KNEŽIĆ, MISITA, ANDRIĆ, ZUROVAC, SPAHIĆ, KUZMAN, KATICA, KLJAJO, ČULJAK, ZOVKO, MANDIĆ, KUKIĆ, PINJUH te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/01/2021

error: