Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavka Kordić

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 01. lipnja 2022. nakon kraće bolesti u svojoj 87-oj godini blago u Gospodinu preminula

SLAVKA KORDIĆ ud. Blage
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u petak, 03. lipnja 2022. u 17,00 sati iz crkve na Novom groblju u Vionici gdje će biti pokop. Obitelj prima sućut od 16,00 sati u crkvi u Vionici.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin NIKOLA; kćeri: MARA, ANA, IVANKA, GORDANA i JOSIPA; nevjesta HELENA; zetovi: STANISLAV, TOMISLAV, ZDRAVKO i JURE; unučad: BLAGO, NIKA, LUKA, IVAN, MARIO, KATARINA, JURE, BLAGICA, JOSIP, BLAGO, JOZO, MARIA – STELA, DOMAGOJ, JAKOV, BARBARA, MONIKA, LUKA i ANTE; praunučad; sestre: č.s. ANGELINA i VESELKA s obitelji; obitelji pok. braće: ZVONKE, DRAGANA i JOZE; obitelji pok. sestara: ANICE i DRAGE; djeverovi: IVAN i JOZO s obiteljima; zaove: č.s. KORNELIJA, ILKA i ANA s obiteljima; te obitelji: KORDIĆ, VUČIĆ, DUGANDŽIĆ, MILIĆEVIĆ, ŠARAVANJA, SMOLJAN, GRUBEŠIĆ, SUŠAC, PLANINIĆ, RAMLJAK, TROGRANČIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/06/2022

error: