Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavka Mikulić

kriz_osmrtnicama

1940.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružila, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša voljena majka, punica, baka, sestra …

SLAVKA MIKULIĆ (rođ. ILIČIĆ)

udova DRAGE
u utorak 1. veljače 2022. god. u svojoj 82-oj godini života, blago u Gospodinu preminula. Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice kreće u petak 4. veljače 2022. god. u 15 sati ispred mrtvačnice SELINE – RUŽIĆI, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju SELINE. Zbog epidemiološke situacije, molimo sućut bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
kćeri: Lidija i Sandra, zetovi: Darko i Daniel, unuk Dominik, sestre: Anđa, Zora i Ruža s obiteljima; obitelj pok. brata Gojka, obitelj pok. sestre Zdravke, djever Mate s obitelji, obitelji pok. djeverova Ivana, Stojana i Jerke; zaove: Dragica i Iva s obiteljima, obitelj pok. zaove Vide te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

”U RAJ POVELI TE ANĐELI”
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/02/2022

error: