Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

umrli slavka_rozic osmrtnica osmrtnice smrtovnica

Slavka Rozić

kriz_osmrtnicama

1931. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Slavka (udova Ivana) Rozić

u subotu 02.05.2020. godine u 09.30 sati, u 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju 03.05.2020. godine u 16.00 sati na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ŽELJKO; kćerke: IVANKA, VESNA, MIRJANA, MARINA i MIRELA; nevjesta ŽANA; zetovi: MIRO, VINKO, MIRO, DARKO i LUKA; unučad: ANDREA, DIANA, KREŠO, MARTINA, MATEO, MONIKA, MIRKO, PETRA, ARIANA, FILIP, KARLA, LUKA, LUCIJA, BARBARA, DAVID i MATEO i praunučad; sestre: RUŽA s obitelji i ILKA i obitelji pok. sestara: ANICE i ZORE; djever ZVONKO s obitelji; obitelji pok. djeverova: STIPE, MARKA i MLADENA; obitelji: ROZIĆ, GABRIĆ, MARTIĆ, ŠARAVANJA, RAIČ, PERVAN, PAVLOVIĆ, BOŽIĆ, TOMIĆ, VIDAČAK, ZUBAC, MANDIĆ i BARBARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/05/2020

error: