Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavka Sesar

kriz_osmrtnicama

1956.-2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

SLAVKA SESAR – rođ. Bazina
u nedjelju 29.08.2021. godine, u 07.00 sati nakon kraće bolesti u 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 30.08.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „KOLENJE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MARINKO; kćerka ANA; sinovi: IVICA i JOSIP; nevjeste: IVANA i MARTINA; zet MANUEL; unučad: LORENA-MARIJA, ANTE, DAVID, JAKOV, LOVRO, LUKA i VITO; braća: VINKO, MLADEN i GOJKO s obiteljima; sestre: VINKA i BRANKA s obiteljima; tetka ANĐA s obitelji; djeverovi: MILE, FRANO i IVAN s obiteljima; zaova VENKA s obitelji; obitelj pok. zaove JANJE; obitelji: SESAR, BAZINA, BEVANDA, KATALINIĆ, TIPURIĆ, BIŠKO, IVANKOVIĆ, MIKULIĆ, KOŽUL, BOBAN te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
Obitelj moli za tihu sućut bez vrećica i cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/08/2021

error: