Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

slavka_stojkic

Slavka Stojkić

kriz_osmrtnicama

1940. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Slavka (ud. Mile) Stojkić

u utorak 08.09.2020. godine u 10.00 sati, nakon kraće bolesti u 81. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 09.09.2020. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ POD JELOM“ Goranci, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: IVICA i BOŽO; kćerke: VERICA i DRAŽANA; nevjeste: SANJA i NATAŠA;
zetovi: DRAGAN i SLAVKO; unučad: MAJA, MARINELA, MALDINO, IVANA, ANĐELA, MARINO, KARLA, IVAN i NIKOLA; praunučad: GABRIELA, LEONARDA, MARO i UNA; sestre: MARA, LJILJANKA, ANA, IVA, MILKA i ZDENKA s obiteljima; zaove: DELFA i DRAGA s obiteljima; obitelj pok.djevera PERE; obitelji: STOJKIĆ, TALIĆ, BEVANDA, MARIĆ, JURIĆ, HAJVAZ, MANDIĆ, CRNJAC, BOBAN, ERIĆ, JURIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/09/2020

error: