Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavko Babić

kriz_osmrtnicama

1947. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad prežaljeni:suprug,otac,brat,svekar,djever i djed

SLAVKO BABIĆ pok. STANKA

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u ponedjeljak 21.06.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 75-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u srijedu 23.06.2021. godine u rimokatoličkom groblju VIDOVO POLJE-STOLAC u 18.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 17.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: supruga MIRJANA; sinovi: MARIO i DANIEL; nevjesta BOŽANA; unuka EMA; unuk MARO; sestre: ANA, JANJA, DRAGA i DANA s obiteljima; obitelj pok. sestre NEĐE; zet DAMJAN; nevjesta PAVA; bratić ŽARKO s obitelji; bratična NADA s obitelji; svastika VESNA s obitelji; šura FERDO s obitelji. Ožalošćene obitelji: Babić, Petrlić, Raguž, Pažin, Miličević, Tadić, Đogo, Perić, Krndelj, Bošković, Čoko, Pavlović te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/06/2021

error: