Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Slavko Marić – Grgić

kriz_osmrtnicama

1929.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima!Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, brat, svekar, punac, djed, pradjed…

SLAVKO MARIĆ
-GRGIĆ-

u ponedjeljak 4. travnja 2022. god. u svojoj 93-oj godini života, nakon kraće bolesti, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u srijedu 6. travnja 2022. god. u 15 sati ispred mrtvačnice GRUDE, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju GOMILICE – GRUDE.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Slobodan i Rajko, kćeri: Mila, Zdravka i Branka, brat Franjo s obitelji, obitelji pok. braće Ivana i Rajke, sestre: Matija i Milka s obiteljima, obitelj pok. sestre Kate, nevjeste: Andriana i Mirjana, zetovi: Željko i Vjekoslav, unučad: Tomislav, Kristina, Petar, Andrea, Nikolina, Tomislav, Igor, George, Joseph, Ronald i Ivan, praunučad: Mila, Luka, Lana, Karla, Marta, Iva, Marko, Ona, Drina, Jerko, Paula i Ivan te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/04/2022

error: