Osmrtnica

Sovjetka - Senka Džidić

Sovjetka - Senka Džidić

kriz_osmrtnicama

1948. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Sovjetka - Senka Džidić

U nedjelju 23.08.2020. godine u 08.00 sati, nakon kraće bolesti u 72. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 24.08.2020. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE“ – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. Tome –Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug FRANO; sin IVAN; kćerka ANA; nevjesta JAGODA; zet VELIMIR; unučad: SARA, IVA, IVAN, LUKA, NIKO i ELENA; sestra NADA s obitelji; obitelj pok. sestre KATARINE; jetrva BEBA s obitelji; obitelji: DŽIDIĆ, DUHOVIĆ, BOŽIKOVIĆ, TALIĆ, MATULOVIĆ, ANDRIJIĆ, MEDOŠ, MARIĆ, ŠKOBIĆ, DEMIĆ, ŠUNJIĆ, VUČINA, BODROŽIĆ, MAGZAN, BATISTIĆ i TVRDEIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

23/08/2020

error: