Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Spasa Jurković

kriz_osmrtnicama

1935. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra, baka i prabaka

SPASA JURKOVIĆ supruga ŠĆEPANA

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u petak 25.06.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 87-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u subotu 26.06.2021. godine u rimokatoličkom groblju TODORUŠE u 18.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 17.30 sati) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: suprug ŠĆEPAN; kćerke: MIRA i RUŽICA; nevjeste: ANĐELKA i IVONA; sestra BOJA s obitelji; zetovi: BOŠKO, ANĐELKO, DUBRAVKO i LEON ; unučad: MONIJA, BORIS, ANA, IVANA, IVAN i FRANJO ; praunučad: LARA, MARA, RITA, DOMAGOJ i ANTE ; zaova MARA s obitelji; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. sestre MARE; obitelj pok. djevera ĐURE; obitelj MIRKA KULAŠA. Ožalošćene obitelji: Jurković, Bošković, Andrić, Raič, Čule, Kraljević, Kulaš, Buconjić, Puljić, Smoljan te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/06/2021

error: