Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stana Biokšić

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

STANA (udova Joze) BIOKŠIĆ
u nedjelju 13.02.2022. godine u 09.00 sati nakon kraće bolesti u 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 14.02.2022. godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RODOČ” Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 13.15 sati na groblju Rodoč.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin TIHOMIR; kćerka TIHANA; nevjeste: RUŽICA, ANKA, MARIJA i IVANA; zetovi: DRAŽENKO MILETIĆ i IVO RAMLJAK; unučad: DRAŽENKO, MARINA, JOSIP, GORAN, TINA, DRAGAN, IRENA i DARIO; praunučad: NIKO, ANDREJ, DORA i RITA; obitelji pok. braće: VINKA, ANTE i ZDENKA; obitelji pok. sestara: JANJE LADAN i NEVENKE RAJIĆ; obitelji: BIOKŠIĆ, MIKULIĆ, MILETIĆ,DUJMOVIĆ, MARTINAC, BEGIĆ, OBROVAC, BURIĆ, ZLATKOVIĆ, CVITANOVIĆ, BULIĆ, TOMIĆ, LADAN, RAJIĆ, ĐOTLO, RAMLJAK i CRNJAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/02/2022

error: