Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Stanko Kvesi─ç

1956. - 2020.

osmrtnica

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi suprug, otac, brat, svekar, punac, stric, ujak i djed

STANKO KVESI─ć

u subotu, 7. o┼żujka 2020. u 9 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 64-oj godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminuo. Posljednji ispra─çaj dragog nam pokojnika bit ─çe u nedjelju, 8.3.2020. u 16 sati iz GRADSKE MRTVA─îNICE u ┼áirokom Brijegu, Klanac. Tuguju─ça rodbina primat ─çe su─çut u mrtva─Źnici od 15 sati. Pokop ─çe biti na groblju MEKOVAC u ┼áirokom Brijegu. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćA RODBINA: supruga IVA, sinovi FRANJO i TOMISLAV, k─çeri ANA i MARIJA, bra─ça FRANO, BO┼ŻO, MARINKO, GOJKO s obiteljima, obitelj pok. brata JOZE i pok. brata MAKE, sestre BO┼ŻICA, ANICA, IVA i BLAGA s obiteljima, nevjesta RU┼ŻICA, zetovi JOSIP i ┼áIME, unu─Źad, obitelji KVESI─ć, SESAR, BARBARI─ć, GLAVAN, MIKULI─ć, SKO─îIBU┼áI─ć, UDOVI─îI─ć, JELI─ć, KRALJEVI─ć, LJUBI─ć, KANJA, BUZOV, te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/03/2020

error: