Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stanko Primorac

kriz_osmrtnicama

1944.-2021.

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi otac, brat, svekar, punac, djed i pradjed

STANKO PRIMORAC
pok. Mirka

u srijedu 16. lipnja 2021. u 15:00 sati, iznenada u svojoj 77-oj godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kre─çe u ─Źetvrtak 17.06.2021. u 16:45 sati ispred gradske mrtva─Źnice u ┼áIROKOM BRIJEGU. O┼żalo┼í─çena obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 16:00 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju MILANOVCI u JARAMA. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!
O┼ŻALO┼á─ćENI: sin ┼ŻELJKO, k─çeri: DRA┼ŻANA i DIANA, sestre: IVA, JANJA, ANKA i ANICA, nevjeste: TIJANA i SLAVA, zetovi: IVAN, IVAN, MATE, unu─Źad: STANKO, ┼ŻANA, MARIJA, KATJA, LUCIJA, TONI, GRGO, MARIJO, KATARINA, ILIJA, IVANA i MARTINA, praunu─Źad, o┼żalo┼í─çene obitelji: PRIMORAC, BEVANDA, JUR─îEVI─ć, MARKI─ć, VIDA─îAK, KARA─îI─ć, BRKI─ć, MI┼áI─ć, ZOVKO, TOLE, PLANINI─ć, VLAHO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/06/2021

error: