Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Stanko Vukoja - ─ćanka

1940. - 2018.

osmrtnica

 ÔÇťJa sam siroma┼ían ─Źovjek i moje blago su predanost Tebi i srce ─Źisto da idem s TobomÔÇŁ
S vjerom u Uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je dana ─îETVRTAK 01.02.2018. u svojoj 78 godini ┼żivota opremljen sakramentom umiru─çih, blago u Gospodinu preminuo na┼í voljeni

STANKO VUKOJA – ─ćANKA
(─ćo┼íali─ç)

Sprovod dragog nam pokojnika kre─çe u SUBOTU 03.02.2018. godine u 15.00 sati ispred mrtva─Źnice MEDOVI─ćI. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 14.00 sati. Pogreb ─çe se obaviti na mjesnom groblju MEDOVI─ćI .
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

U vjeri i nadi u ponovni susret ostaju o┼żalo┼í─çeni : supruga VESELKA, sinovi: RADOSLAV ÔÇô ROSAN i MLADEN, k─çeri: MARIJANA, DANIJELA i DUBRAVKA, bra─ça: GRGO i DRAGO s obiteljima, obitelj pok. brata FERDE, sestra LJUBICA s obitelji, nevjesta NEDA, zetovi: ROBERT, IVAN i DAMIR, unu─Źad: ANAMARIJA, MARKO, NIKOLA, RAFAEL, DAVID, MARIO, ANDREA, MATE i IVA, svastike: MILKA, KATA i ZORA s obiteljima, te obitelji: VUKOJA, MARI─ć, BARI┼áI─ć, MIKULI─ć, MARTINOVI─ć, MILI─ćEVI─ć, KVESI─ć, ALPEZA, KO┼ŻUL, SESAR, IVANKOVI─ć i SPAJI─ć, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i znanci.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/02/2018

error: