Osmrtnica

Štefanija Bubalo Osmrtnica

Štefanija Bubalo

1933. - 2020.

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbni, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

Štefanija ud. Stanka Bubalo

u utorak 09. lipnja 2020. god. u 08,15 sati u svojoj 88-oj godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u srijedu 10. lipnja 2020. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac u 17,00 sati. Obitelj prima su─çut u mrtva─Źnici od 16,00 sati. Sveta misa zaud┼ínica slavit ─çe se uz pokop u crkvi u Tur─Źinovi─çima. Pokop ─çe se obaviti na mjesnom groblju u Tur─Źinovi─çima.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
┬ásinovi: MARIJOFIL, IVICA – GUMENI, AN─ÉELKO i MIROSLAV – MIRO, k─çer JAGODA, nevjeste: NEVENKA, DRAGA i GORDANA, zet AN─ÉELKO, unu─Źad: STANKO, MARIJA, ANDREA, NIKOLA, JOSIP, PETAR, SARA, IVAN, KATARINA i IVAN, brat AN─ÉELKO s obitelji, obitelj pok. brata IVANA, sestra MILKA s obitelji i obitelji pok. sestara SLAVE, JANJE i IVICE, zaove: ─Ź.s. BRIGITA i obitelj zaove IVE, obitelji: BUBALO, KALEB, PRANJI─ć, PERI─ć, RAMLJAK, KO┼ŻUL, KOVA─îI─ć, JURILJ, PRIMORAC, ZLOPA┼áA, LJUBI─ć i KNEZOVI─ć te ostala rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

09/06/2020