Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Stefanija - Štefa Zadro

kriz_osmrtnicama

1933. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

STEFANIJA – Štefa (udova Slavka) ZADRO

u četvrtak 03.12.2020. godine u 14.00 sati nakon kraće bolesti u 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 04.12.2020. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE” – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: DRAŽAN, ŽELJKO i MARIO; kćerke: MIRJANA i DIJANA; nevjeste: JADRANKA i ANELA; zetovi: VLATKO i DARKO; unučad: NIKOLINA, DAVOR, TOMISLAV, BORNA, MIRAN, IVAN, NIKA, MATEO i MARIJA; sestra FRANCIKA-SEKA; obitelj pok. brata VINKA; obitelj pok. brata ZVONIMIRA; obitelj pok. sestre ZORE; obitelji: ZADRO, ŠUNJIĆ, PULJIĆ, JURIĆ, RISTOVIĆ, DŽIDIĆ, KLJAJO, ANIČIĆ, LOVRIĆ i TOMIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/12/2020

error: